Dé opleider voor logistiek Nederland
9 augustus 2024
Nederveen Extra periode 8
  • Nieuws en regelgeving: de laatste updates
  • Aanbod augustus
  • Voordelig opleiden met SOOB subsidie
  • Streekdagen op 6 & 7 september
null

Aanbod augustus 📢 Het is zomervakantie, maar wij zijn gewoon geopend met een breed assortiment aan trainingen en rijopleidingen. Bekijk <u>deze pagina</u> voor alle trainingen in augustus en behaal je vakbekwaamheid.

Voordelig opleiden met SOOB subsidie Nederveen is 'Gecertificeerd Opleider Transport & Logistiek'. Dat betekent dat er SOOB subsidie aangevraagd kan worden voor opleidingen en trainingen die door ons worden uitgevoerd, mits voldaan aan de voorwaarden. Nederveen adviseert werkgevers en -nemers over de verschillende mogelijkheden van SOOB subsidie en ondersteunt de administratieve verwerking daarvan. Bekijk <u>deze pagina</u> voor meer informatie.

Streekdagen 2024 Op 6 & 7 september is het weer zover: de Streekdagen in Meeuwen! 🎉 Nederveen is erbij en we geven 2x2 vrijkaarten weg!

Houd onze socials goed in de gaten en wie weet maak jij kans om te winnen. 🤩

null

Jouw mening telt! Wij blijven altijd aan onze klanttevredenheid werken. Daarom is jouw mening belangrijk. Help ons en laat je mening achter over deze e-mail. Let wel op: het formulier is volledig anoniem, wij kunnen daarom geen directe antwoorden teruggeven.

<u>Laat hier je mening achter</u>

Nederveen Extra periode 9
Lees meer
Nederveen Extra periode 8
Lees meer
Nederveen Extra periode 7
Lees meer
Definitieve wetgeving vrijstelling rijbewijs C voor ZE-bedrijfsvoertuigen
Lees meer
Nederveen Extra periode 6
Lees meer