Dé opleider voor logistiek Nederland
12 juli 2024
Nederveen Extra periode 7
  • Nieuws en regelgeving: de laatste updates
  • De zomer(vakantie) komt eraan!
  • Plekken Beschikbaar voor BHV/EHBO Training op 24 Juli
  • Terugblik Roparun en Coast 2 Coast Challenge Nierstichting
null

Schrijf je nu in voor de BHV/EHBO training op 24 juli! 📢 Veiligheid gaat voor alles! Zorg dat jouw bedrijf voldoet aan de BHV-verplichting en schrijf je medewerkers in voor onze BHV/EHBO cursus. Met een BHV-certificaat ben je opgeleid om snel en adequaat hulp te verlenen bij ongevallen en calamiteiten. De cursus behandelt onder andere eerste hulp, brandbestrijding en ontruiming. En wist je dat de cursus EHBO ook meetelt voor de nascholing (code 95)?Schrijf je nu in voor onze combinatie van e-learning en klassikale training, zodat je in 1 dag helemaal bent bijgeschoold.

👉 Voor meer informatie en inschrijven ga je naar <u>deze pagina</u>.

De zomervakantie staat voor de deur! De zomervakantie komt eraan (nu alleen het zomerse klimaat nog), wij zijn gewoon geopend om je verder op weg te helpen. Geniet van de zomer en kom gerust langs!

null

Coast 2 Coast Challenge - Nierstichting Op zaterdag 29 juni vond de Coast 2 Coast Challenge van de Nierstichting plaats. Bij onze verzorgingspost konden de deelnemers even op adem komen en genieten van een hapje en een drankje. Bovendien is er een bedrag van (inmiddels) ruim €253.243 opgehaald voor de Nierstichting!

Kartevent 29 juni - Roparun Op zaterdag 29 juni 2024 vond de Roparun plaats. Tijdens deze dag konden bezoekers karten en simracen!  Samen met verschillende partners is dit mogelijk gemaakt en is er een mooi bedrag van €7.617 opgehaald!

null

Jouw mening telt! Wij blijven altijd aan onze klanttevredenheid werken. Daarom is jouw mening belangrijk. Help ons en laat je mening achter over deze e-mail. Let wel op: het formulier is volledig anoniem, wij kunnen daarom geen directe antwoorden teruggeven.

<u>Laat hier je mening achter</u>

Nederveen Extra periode 9
Lees meer
Nederveen Extra periode 8
Lees meer
Nederveen Extra periode 7
Lees meer
Definitieve wetgeving vrijstelling rijbewijs C voor ZE-bedrijfsvoertuigen
Lees meer
Nederveen Extra periode 6
Lees meer