DΓ© opleider voor logistiek Nederland
4 oktober 2024
Nederveen Extra periode 10
  • Nieuws en regelgeving: de laatste updates
  • Nieuwe training in ons vaste assortiment: Techniek en Veiligheid
  • Jubilaris en pensionarissen binnen Nederveen
null

Nieuwe training in ons vaste assortiment: Techniek en Veiligheid Als beroepschauffeur ben je vaak onderweg en is de kans op pech ook groter. Dat hoeft echter geen probleem te zijn, wanneer je als chauffeur de nodige kennis hebt van het voertuig. Denk aan de technische veiligheid maar ook het dagelijks onderhoud.πŸ”§ Onze training π“πžπœπ‘π§π’πžπ€ 𝐞𝐧 π•πžπ’π₯𝐒𝐠𝐑𝐞𝐒𝐝 is speciaal ontworpen voor chauffeurs die zich willen wapenen tegen technische calamiteiten. In deze nascholingscursus leer je de basisprincipes van vrachtautotechniek en hoe je snel veelvoorkomende storingen kunt verhelpen. Ontdek welk waarschuwingslampje bij welke storing hoort en leer hoe je bij technische problemen het beste kunt handelen.

βœ… Deze training telt mee voor je Code 95 punten. Ga naar <u>deze pagina</u> voor meer informatie en inschrijven.

null

Pensionarissen en jubilaris binnen Nederveen 18 september hebben we met het Nederveen team een bijzondere dag gehad tijdens een gezellige After Summer BBQ! πŸ½οΈβ˜€οΈWe namen afscheid van drie gewaardeerde collega's: Jan Hoogerwerf, Theo Sturm en Wicher Lammers, die nu gaan genieten van hun welverdiende pensioen. Ook vierden we het 40-jarig jubileum van Bas de Ruijter, een trouwe kracht die al decennialang ons team versterkt.

Jouw mening telt! Wij blijven altijd aan onze klanttevredenheid werken. Daarom is jouw mening belangrijk. Help ons en laat je mening achter over deze e-mail. Let wel op: het formulier is volledig anoniem, wij kunnen daarom geen directe antwoorden teruggeven.

<u>Laat hier je mening achter</u>

Nederveen Extra periode 10
Lees meer
Nederveen Extra periode 9
Lees meer
Nederveen Extra periode 8
Lees meer
Nederveen Extra periode 7
Lees meer
Definitieve wetgeving vrijstelling rijbewijs C voor ZE-bedrijfsvoertuigen
Lees meer