Nederveen actueel

Op zoek naar een cursus voor de nascholing Code 95? Klik dan op bijgaande link voor onze cursusagenda.

Sluiten

Veiligheid

De behoefte aan gekwalificeerde chauffeurs in Nederland is enorm groot. De groeiende complexiteit van het nationale en internationale verkeer stelt hoge eisen aan de vakbekwaamheid van chauffeurs. Het kwaliteitsniveau van chauffeurs is niet alleen van groot belang voor de verkeersveiligheid, maar ook voor de concurrentiepositie van bedrijfsleven en vervoersondernemingen.

Veiligheid 

Vanuit de Arbowet worden bedrijven op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu verplichtingen opgelegd. Na het volgen van een veiligheidstraining is de bestuurder in staat om in de praktijk veilig en verantwoord met intern transportmiddelen te rijden. 

Nascholing Code 95

De Richtlijn vakbekwaamheid is een Europese richtlijn die eisen stelt aan opleiding en nascholing van beroepschauffeurs. Waarom nascholing? In de eerste plaats moet nascholing natuurlijk leerzaam zijn en bijdragen aan de doelen van de Richtlijn. Gelukkig is er ook aan gedacht om het aanbod zo uitdagend en divers mogelijk te maken. CCV heeft samen met de sector geprobeerd de nascholing zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij de vraag van chauffeurs en werkgevers, zodat de nascholing een maximaal rendement oplevert. Dit houdt in dat:

  • De cursussen zeer praktijkgericht zijn.
  • Een aantal praktijktrainingen is opgenomen, waarbij de chauffeur achter het stuur plaatsneemt.
  • Er een divers aanbod aan cursussen is samengesteld. 

Een (veiligheids-) training van Nederveen garandeert kwaliteit. Wilt u meer informatie of direct inschrijven? Neem gerust contact met ons op! 

 

Nederveen rijopleidingen

Een goede opleiding zorgt ervoor dat je verder komt. Van de fiets naar de brommer, de brommer naar de auto of van rijbewijsbezitter naar beroepschauffeur. Die passie voor leren besturen hebben we al sinds 1972.

Alles over Nederveen