Nederveen actueel

Vanaf 28 april hervat het CBR ook haar theorie-examens weer voor alle overige categorieën zoals brommer en auto. De bijbehorende cursussen zijn bij ons te volgen binnen de geldende Corona maatregelen.

Voor vragen en/of informatie zijn wij per mail bereikbaar via info@nederveen.com en telefonisch via 0184 - 614 674. Of bekijk onze cursusagenda voor de diverse data.

Sluiten

Inschrijven

Inschrijven voor Autorijbewijs (Categorie B)

Wil je je theorieboek afhalen of per post thuis gestuurd krijgen. De verzendkosten bedragen € 5,00.

Theorieboek met online oefenexamens voor € 64,95

Met dit pakket ga je zelf aan de slag met de stof voor het theorie-examen. Je krijgt een theorieboek met alle lesstof. Om te testen of je de stof beheerst, krijg je 15 uur toegang tot de online oefenexamens.*

In dit pakket zitten inbegrepen:

  • Een theorieboek
  • 15 uur toegang tot online oefenexamens 

Normaal kost dit pakket € 64,95. Volg jij je rijlessen bij Nederveen? Schrijf je dan nu in via jouw instructeur en ontvang direct € 5,00 korting!

*Leuk weetje. Maak jij gebruik van ons theorieboek, doorloop je de oefenexamens met goed gevolg en weet je daarna bij het CBR te slagen en dat zonder ook maar 1 fout? Dan krijg je van de uitgever van het boek € 100,- overgemaakt op je rekening!

 

Nederveen rijopleidingen

Een goede opleiding zorgt ervoor dat je verder komt. Van de fiets naar de brommer, de brommer naar de auto of van rijbewijsbezitter naar beroepschauffeur. Die passie voor leren besturen hebben we al sinds 1972.

Alles over Nederveen