Nederveen actueel

Benieuwd naar onze Code 95 cursussen vanaf 10 februari? Check dan onze cursusagenda. Staat je gewenste training er niet bij? Bel dan 0184-614674

Sluiten

Inschrijven

Inschrijven voor Bromfiets (Categorie AM2)

Praktijkpakket bromfiets voor € 355,00

Om praktijkles bromfiets te mogen volgen moet je eerst het theorie-examen behaald hebben. 

De praktijkopleiding bestaat uit een uur individueel en een deel groepsles gedurende 4 uur met aansluitend daarop het praktijkexamen bij het CBR. Je bent op de examendag bezig van 9 uur tot 16 uur. De lessen starten altijd vanaf onze locatie in Hardinxveld-Giessendam.

Individueel:
Tijdens dit uur behandelt de instructeur één op één met jou de inhoud van de opleiding. Op die manier bereiden we je voor op de groepsles (of individueel traject op verzoek) en worden o.a. de technische zaken van de bromfiets en belangrijke verkeerssituaties die je moet kennen behandeld. Daarnaast zal je ook al een stukje rijden.

Groepsles:
Dit is het volgende moment dat je ingepland wordt. Je krijgt gedurende 4 uur praktijkles met 1 of 2 mede kandidaten. Aansluitend hierop doe je om beurten praktijkexamen. De groepsles en examen is een gehele dag van 9 uur tot 16 uur.

Hoe verloopt het praktijkexamen?
Een praktijkexamen bromfiets duurt 45 minuten. De examinator toetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden. En of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. De examinator let onder andere op: 

  • je beheersing van de bromfiets
  • kijkgedrag
  • of je goed voorrang verleent
  • inhalen
  • rijden op kruispunten en rotondes

Nederveen rijopleidingen

Een goede opleiding zorgt ervoor dat je verder komt. Van de fiets naar de brommer, de brommer naar de auto of van rijbewijsbezitter naar beroepschauffeur. Die passie voor leren besturen hebben we al sinds 1972.

Alles over Nederveen