Nederveen actueel

Vanaf 28 april hervat het CBR ook haar theorie-examens weer voor alle overige categorieën zoals brommer en auto. De bijbehorende cursussen zijn bij ons te volgen binnen de geldende Corona maatregelen.

Voor vragen en/of informatie zijn wij per mail bereikbaar via info@nederveen.com en telefonisch via 0184 - 614 674. Of bekijk onze cursusagenda voor de diverse data.

Sluiten

Inschrijven

Inschrijven voor Trekker (Categorie T)

Praktijklessen rijopleiding categorie T (15 uur) voor € 1.497,38

De praktijklessen bereiden je voor op het CBR praktijkexamen categorie T. De lessen worden verzorgt vanaf onze locatie in Hardinxveld in lesblokken van 3 uur. Ook het praktijkexamen vindt plaats vanaf deze locatie.

Na aanmelding voor de rijopleiding neemt de planning contact met je op om de lessen in te plannen, waarbij meteen ook je praktijkexamen wordt afgesproken.

Er wordt 15 uur praktijkles voor je ingepland. Dit zal neerkomen op 5 tot 6 lesmomenten en een examenmoment. Afhankelijk van je vordering tijdens de praktijklessen kunnen er eventueel uren vervallen of extra uren les gepland worden, de instructeur zal dat dan met je bespreken indien dit van toepassing is.

Het tarief van de praktijklessen is exclusief CBR Praktijkexamen van € 524,50 (inclusief BTW) 

 

Nederveen rijopleidingen

Een goede opleiding zorgt ervoor dat je verder komt. Van de fiets naar de brommer, de brommer naar de auto of van rijbewijsbezitter naar beroepschauffeur. Die passie voor leren besturen hebben we al sinds 1972.

Alles over Nederveen