Nederveen actueel

Op zoek naar een cursus voor de nascholing Code 95? Klik dan op bijgaande link voor onze cursusagenda.

Sluiten
Leren besturen

Auto Rijbewijs (B)

De wind door je haren, keihard meezingen met de radio en het gevoel hebben dat de wereld aan je voeten ligt. Eindelijk kun je zelf in een auto rijden, want dat rijbewijs is 'in the pocket'! Uiteraard moet je hiervoor eerst een goede opleiding volgen, zodat jij vol vertrouwen achter het stuur kruipt. Bij Nederveen kun je al gaan lessen vanaf 16,5 jaar. Wij werken met rustige instructeurs die jou binnen no time aan dat felbegeerde roze pasje helpen. Wanneer start jij met je eerste les?

Asterisk
Start voordelig pakketten

De ideale start van je rijopleiding. Kies zelf je startpakket en bijbehorend voordeel.

10 uur rijles
 • Tussentijdse toets
 • Praktijkexamen
 • RIS boek t.w.v. € 25,-
Prijs € 1.039,50
€ 1.029,00
Inschrijven
Meest gekozen
15 uur rijles
 • Tussentijdse toets
 • Praktijkexamen
 • RIS boek t.w.v. € 25,-
Prijs € 1.324,50
€ 1.294,00
Inschrijven
20 uur rijles
 • Tussentijdse toets
 • Praktijkexamen
 • RIS boek t.w.v. € 25,-
Prijs € 1.609,50
€ 1.549,00
Inschrijven
Vervolglessen

Als je de uren uit je start-pakket verbruikt hebt, zul je nog een aantal uur rijles moeten volgen zodat je met goed vertrouwen klaar bent voor het examen. Overleg met je instructeur en bepaal hoeveel uur je moet lessen voor je examen.

10 uur rijles
Prijs € 570,00
€ 560,00
15 uur rijles
Prijs € 855,00
€ 825,00
20 uur rijles
Prijs € 1.140,00
€ 1.080,00
Versneld en regulier lessen

Ga je voor snelheid, dan is de compleet (versnelde) rijopleiding echt iets voor jou! Je kunt hiermee je rijbewijs halen in 2 tot 10 weken. Maak je geen gebruik van voordeelpakketten en/of vervolgacties, gelden de reguliere tarieven.

Complete versnelde rijopleiding (vanwege Covid is deze opleiding tijdelijk niet te verkrijgen)
 • Compleet geplande rijopleiding
 • 42 uur rijles
 • Toets en examen
 • RIS-boek t.w.v. € 25,-
Prijs
€ 2.903,00
Regulier lessen
 • Flexibel en in elk gewenst tempo
 • € 57,- per uur (60 min.) 
 • Tussentijdse Toets € 239,00
 • Praktijkexamen € 270,00 
Prijs
€ 57,00
Inschrijven
Theorie- en lespakketten
Praktijkopleiding

De rijopleidingen voor de auto worden bij Nederveen modulair opgebouwd. De methode die we hanteren voor deze vorm van opleiden wordt de Rijopleiding in Stappen (RIS) genoemd. De RIS rijopleiding biedt een goede voorbereiding op je rijexamen en wat je als automobilist moet kennen, kunnen en willen.

Kies de opleiding die bij je past

“U vraagt, wij draaien” luidt een bekend spreekwoord. Dat is precies wat wij onze klanten willen bieden; of je nu je rijbewijs wilt halen in 2 weken of liever elke week een vast uurtje rijles… Jij bepaalt hoe en in welk tempo je de rijopleiding wilt volgen!

2toDrive

Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kun je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag de weg op onder begeleiding van door jouzelf gekozen coach(es). Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen, hoe vet is dat?
Voor meer informatie en het aanvragen van de begeleiderspas kun je terecht op de site van 2toDrive

Hoe werkt het tijdens je rijopleiding?

Starten met de rijopleiding
Je kunt er eigenlijk niet omheen, je rijbewijs haal je bij Nederveen! De eerste stap om te beginnen met je rijopleiding is de aanmelding. Aanmelden kan telefonisch, via internet of op ons kantoor.

Tijdens de rijopleiding
Aan het einde van je rijles plan je bij de instructeur weer een volgende afspraak in en als je een complete (versnelde) opleiding volgt, zijn je afspraken al bekend. Alle afspraken worden bijgehouden in de RijbewijsApp en Rijlesplanner, een eigen online omgeving waarmee je inzicht hebt in je afspraken, vorderingen en financiën.

Aanvraag toets en examen
Voordat je de planning, de toets en het examen kan aanvragen moet je daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je op mijn.cbr.nl met je DigiD (je digitale legitimatie voor overheidsdiensten)en het rijschoolnummer van je instructeur. Het machtigingsformulier kun je downloaden op de persoonlijke pagina van je instructeur.

Tot slot
Dan is het tijd voor je examen.

Hier stopt onze bijdrage aan jouw rijopleiding. Het is nu aan jou! Module 4 wordt afgesloten met het CBR rijexamen. Dit examen wordt afgenomen door een RIS-examinator. Jouw instructeur rijdt mee tijdens het examen om achteraf, afhankelijk van het resultaat, het examen met jou te kunnen evalueren.

Wij wensen je heel veel succes!!!

Start met een gratis proefles! Vrijblijvend aanmelden

Nederveen rijopleidingen

Een goede opleiding zorgt ervoor dat je verder komt. Van de fiets naar de brommer, de brommer naar de auto of van rijbewijsbezitter naar beroepschauffeur. Die passie voor leren besturen hebben we al sinds 1972.

Alles over Nederveen