Nederveen actueel

Op zoek naar een cursus voor de nascholing Code 95? Klik dan op bijgaande link voor onze cursusagenda.

Sluiten
Bij blijven

Caravantraining

Op vakantie met de caravan, uw eigen mobiele huis op wielen! Goed voorbereid op weg? Met de praktische handvatten en tips die u opdoet bij onze caravantraining wordt die rit naar de route Soleil net iets prettiger!

Asterisk

Een praktische training gericht op uw eigen combinatie

Wilt u goed voorbereid de weg op met uw caravan, dan is de praktische caravantraining op uw eigen combinatie echt iets voor u! Twijfelt u, of bent u onzeker over uw vaardigheden terwijl u wellicht wel in het bezit bent van het juiste rijbewijs? Juist ook in dat geval kan de training u helpen en u de benodigde handvatten bieden.

Wat kunt u verwachten
Een praktische training met daarin meegenomen nuttige theoretische kennis. U wordt getraind met uw eigen auto en caravan, waarbij de volgende punten aan de orde komen:

  • Achteruit rijden
  • Manoeuvreren met beperkte ruimte
  • Kijkgedrag
  • Beladen van de caravan
  • Gebruik van de spiegels

Het resultaat van de training is dat u na het volgen van de training weet de mogelijkheden zijn van uw combinatie, beter zichtbaar bent in het verkeer en zelf ook goed weet hoe u moet kijken. Daarnaast is uw behendigheid met de combinatie verbeterd en kunt u goed voorbereid en zelfverzekerd op vakantie.

Caravantraining

Caravantraining

Caravantraining
  • Praktijkopleiding auto met caravan 
  • Opleiding van 4 uur met een ervaren instructeur op uw eigen combinatie
Prijs
€ 200,00
Inschrijven

Nederveen rijopleidingen

Een goede opleiding zorgt ervoor dat je verder komt. Van de fiets naar de brommer, de brommer naar de auto of van rijbewijsbezitter naar beroepschauffeur. Die passie voor leren besturen hebben we al sinds 1972.

Alles over Nederveen