Sluiten
Training

Hoogwerker

Met deze eendaagse cursus leert u veilig een hoogwerker te bedienen. De cursus wordt afgesloten met een praktisch en theoretisch examen, waarna u een certificaat met een geldigheid van vijf jaar ontvangt.

Asterisk

IPAF hoogwerker training veilig werken met de hoogwerker

Welk type hoogwerker kan ik het beste gebruiken voor deze werkzaamheden? Waar moet ik aan denken voordat ik aan de slag met deze hoogwerker? Onder welke omstandigheden mag ik niet met een hoogwerker werken? Allemaal vragen waarop u een antwoord krijgt tijdens de IPAF cursus veilig werken met de hoogwerker. Steeds meer opdrachtgevers eisen zelfs dat op hun werk- of bouwlocatie uitsluitend personen met een voltooide, erkende opleiding een hoogwerker mogen bedienen. Wij bieden een praktische IPAF hoogwerker training aan volgens internationaal erkende normen. De IPAF opleidingen worden in kleine groepen gegeven. Zo kunt u de opleiding in eigen tempo volgen en afronden met een hoogwerker certificaat. Bekijk hier een filmpje van een IPAF training. E-learning behoort ook tot één van de mogelijkheden. Bel 088-5000600 voor meer informatie of vraag alvast een offerte aan.

Inhoud van de hoogwerker training

Een IPAF hoogwerker opleiding is bestemd voor medewerkers die voor hun werkzaamheden gebruik maken van een hoogwerker en een internationaal erkend certificaat willen behalen. Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod;

  • Arbowetgeving
  • Verschillende typen hoogwerkers
  • Omgevings- en bodemcondities
  • Theorie-examen
  • Dagelijkse controle
  • Praktijkinstructie
  • Praktijkexamen

Mogelijkheden en resultaat

Een IPAF hoogwerker training duurt 1 dag. De training wordt gegeven op onze locatie in Schelluinen of Buren, maar ook een incompany training behoort tot de mogelijkheden. Na succesvol afronden ontvangen de deelnemers een PAL-card en certificaat.

Veiligheidscertificaat hoogwerker

Veiligheidscertificaat hoogwerker

In deze cursus wordt vooral gefocust op de volgende punten:

  • Efficiënt en veilig gebruik van de hoogwerker
  • Inzicht in risico’s en gevolgschade
  • Schade- en ongevalpreventie


Tijd: 08:00 - 16:00 uur

Deze cursus heeft een nascholingswaarde van 7 theorie-uren. 

Genoemde prijs is per persoon en exclusief de aan- en afmeldkosten (à € 25,- ex BTW) voor de code 95. Wilt u de scholingsuren mee laten tellen voor de code 95, moet dit van te voren aangegeven worden.

Prijs
€ 245,00
Inschrijven

Nederveen rijopleidingen

Een goede opleiding zorgt ervoor dat je verder komt. Van de fiets naar de brommer, de brommer naar de auto of van rijbewijsbezitter naar beroepschauffeur. Die passie voor leren besturen hebben we al sinds 1972.

Alles over Nederveen