Deze training is bedoeld om chauffeurs en planners bekend te maken met het gebruik en de werking van de Digitale Tachograaf, we maken bij deze training daadwerkelijk gebruik van actuele data van het bedrijf en-of chauffeur om effectief te trainen in het gebruik, maar ook het begrijpen van de data die in het systeem staan.

Met deze data is een chauffeur in staat zijn activiteiten op een goede manier te registreren, maar ook door het benutten van de kennis in staat is op het juiste moment zijn rust te plannen waardoor je in staat bent effectief met de middelen om te gaan.

Een juiste registratie geeft meer inzicht voor de werkgever en chauffeur in zijn activiteiten en kan zorgeloos zijn werk doen en weet hoe hij met eventuele uitdagingen kan omgaan.

Een praktische training waarin we veel met elkaar doen, we nemen meerdere tachograaf systemen mee en je hebt de mogelijkheid je eigen data uit te lezen en te leren begrijpen.

We nemen tijdens de training diverse praktijkvoorbeelden met elkaar door, de training wordt gegeven door een zeer ervaren trainer.